Намиращият се на трето място в Северозападна трета лига - Дунав

...
Намиращият се на трето място в Северозападна трета лига - Дунав
Коментари Харесай

Един от лидерите прекрати участието си в Северозападна трета лига

Намиращият се на трето място в Северозападна трета лига - Дунав (Лом), се отхвърли от по-нататъшно присъединяване в шампионата. Новината беше публично обявена на обичайна работна среща на клубовете от тази група, провела се в пресцентъра на стадион " Ивайло " във Велико Търново.

На срещата присъстваха президентът на Аматьорската футболна лига и член на Изпълнителния комитет на БФС Румен Вълков, ръководителят на ЗС на БФС - В.Търново Бончо Генчев и секретарят на Зоналния съвет Игор Бакьов.

 Бяха разисквани също по този начин настоящи тематики и проблеми преди началото на пролетния полусезон. Клубовете бяха осведомени с решението на Изпълнителния комитет на БФС от 26 януари т.г., съгласно което 10% от годишните солидарни заплащания от УЕФА ще бъдат разпределени сред 60-те участници в третото равнище от българския футбол. По този метод всеки клуб ще получи по 4205 евро от общата генерирана сума.

Картотекирането, документите, лицензирането на треньорски фрагменти бяха измежду другите тематики, които бяха обект на полемика.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР